Sista november lämnade vi ifrån oss nycklarna till lägenheten i Stockholm. Efter korta stopp i London och Málaga blev det Fuengirola i några månader, sen Barcelona och Stockholm några veckor. Sista april flyttade vi in i aticon på C/ Balboa, 15, Barceloneta, 08003 Barcelona, nu med förstahandskontrakt.
Hemma är här där man är, för här har man alltid med sig.
Fniss.....lunchen ser ju onekligen exotisk ut. Undrar just vad som döljer sej under cous-cousen eller vad det nu är. Kanske nåt´i matväg för mej att tillverka i 1:12? Kan göra det en dag när jag är brutal o börjar krossa vit lera i molekyler:=D.
Ja kanske nåt för dig i 1:12 -- fem stycken cirka 15 centimeter långa nyupptagna langostiner under ett väl tilltaget täcke av salt. Bara att gräva fram och njuta, fantastiskt goda!
Fniss.....lunchen ser ju onekligen exotisk ut. Undrar just vad som döljer sej under cous-cousen eller vad det nu är. Kanske nåt´i matväg för mej att tillverka i 1:12? Kan göra det en dag när jag är brutal o börjar krossa vit lera i molekyler:=D.
SvaraRaderaJa kanske nåt för dig i 1:12 -- fem stycken cirka 15 centimeter långa nyupptagna langostiner under ett väl tilltaget täcke av salt. Bara att gräva fram och njuta, fantastiskt goda!
SvaraRaderaaha......
SvaraRadera